Ibrahim Akkaya

Mijn naam is Ibrahim Akkaya en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam als GZ-psycholoog bij Psychotherapie en psychologiepraktijk Well Being B.V. en bij Psychotherapiepraktijk
Drs. A Notermans. Ik ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als specialisatie klinische psychologie voor volwassenen en ouderen. Daarna heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) bij RINO Utrecht doorlopen en afgerond. Omdat ik nooit uitgeleerd ben, heb ik in het kader van bijscholing diverse cursussen gevolgd en zullen er nog veel volgen.
Momenteel professionaliseer ik me in schematherapie.

In de psychotherapiepraktijk kunt u bij mij terecht voor psychologische behandeling bij verschillende klachten. Ik ben sinds 14 jaar werkzaam in het vak en heb vooral ervaring in de behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, psychotrauma en persoonlijkheid.

Bij mij staat herstelgerichte aanpak hoog in het vaandel waarbij iemand leert zelf de regie over de klachten te nemen, zelf leert te interveniëren, zelf leert terugval te voorkomen en zelf weer leert invloed uit te oefenen.

Ik spreek Nederlands, Engels en Turks.